De individuele begeleiding is bedoeld voor mensen met Angst en/of Onzekerheid, Stress, Burn-out en Depressie.

Ook worden mensen uitgenodigd te reageren die er voor kiezen het niet zo ver te laten komen dat ze overspannen raken, of mensen die er genoeg van hebben om op de oude manier door te gaan met hun leven vol angsten en somberheid terwijl steeds minder plezier en voldoening ervaren wordt.

Er kunnen grote stappen vooruit gezet worden in korte tijd mits ... je openstaat voor oefeningen die nieuw voor je zijn. De resultaten kunnen zelfs verbluffend zijn als je bereid bent enige tijd per dag te investeren om je de technieken eigen te maken!

Ik ga ervan uit dat je gemotiveerd genoeg bent om te oefenen tussen de sessies door; de gedachte hierachter is dat niet ik je beter ga maken maar jij jezelf! Ik leer je technieken aan die je de rest van je leven kunt gebruiken; mijn doel is dan ook je onafhankelijk te maken door te ontdekken dat je anders kunt omgaan met gedachten, emotionele en lichamelijke pijn.

Een individuele therapie ziet er meestal als volgt uit: een eerste intakegesprek (hooguit 1 week na aanmelding) waarin we samen bespreken voor welke behandeling(start hooguit 2 weken na aanmelding) wordt gekozen. Afhankelijk van het soort klachten kan gekozen worden voor Mindfulness, Energie Psychologie (EFT), EMDR of de 4 vragen van Byron Katie of een combinatie hiervan. Het is zoeken naar een op maat gesneden behandeling waarin bovenstaande technieken elkaar kunnen aanvullen en versterken.

Meestal volgen op het intakegesprek 3 dubbele behandelingen gevolgd door een afsluitend gesprek.

Voor uitgebreide informatie over tarieven en vergoedingen door de zorgverzekeraar of werkgever zie onze pagina Tarieven en Vergoedingen.

Aanmelden voor een individuele therapie/begeleiding kan telefonisch: 043-4072056 of 06-24253843 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..